Active Stand

Stående arbeid er bra!

Når du arbeider stående får du mer energi og en bedre konsetrasjon. Du bygger sterkere rygg, mage, lår, legger og rumpe! Nakke og skuldre jobber i en avslappet- og stressfri stilling. Blodsirkulasjonen og balansen bedres, samt at fordøyelses-systemet stimuleres. Dette er livsviktig!

activestand-slider

Backapp

Back App 2.0

På Back App 2.0 sitter du med føttene på en fotplate polstret med et mykt dempemateriale. Sammen med bevegelsene som oppstår når du balanserer på den sentrale kula, fører dette til den gode komfortable følelsen du opplever mens du sitter. Det er en stol som gir deg noe ekstra.

Back App 2.0 Inventum SØR

request

Kontormølla

Bwell Walking  - Kontormølla

molleStivner ryggen i kontorstolen? Blir du rastløs av å sitte stille? Hvordan unngå stillesitting?

Verdens helseorganisasjon anbefaler 10 000 skritt om dagen. En kontoransatt sitter stille i gjennomsnitt 12,5 timer per dag! Tre timer på Bwell Walking, en stillegående tredemølle for kontorarbeidsplass, gir deg den anbefalte daglige aktiviteten. Ved sakte gående arbeid svetter du ikke og får gjort like mye som når du sitter.

For kontoransatte med vondt i ryggen gir Bwell Walking en mulighet til å holde musklaturen varm og ryggen i bevegelse, samtidig som du jobber normalt. Hvis du er en av dem som må "opp og gå" for å dempe ryggsmerten, bør du prøve en kontormølle

 

 

 

 

 

 

  

 

request

Rodeo Chair

 

 

Forebygging og forbedring – til å stole på

“Rygglidelser er den vanligste årsaken til sykefravær, og den enkeltlidelsen som koster samfunnet mest. Rodeo-stolen er utformet av fagfolk. Målet er å forebygge slitasje og smerter, og forbedre rygghelsen. Utvikleren av Rodeo, fysioterapeut Frode Skretting har studert vitenskapen bak bevegelse, og er spesialist innen allmennfysioterapi.
 
Rodeo  chair plywood
 
 
 
 

request