Førsteklasses service og support

I Inventum Sør P M Danielsen Kontorutstyr AS møter du høyt kvalifiserte og autoriserte egne teknikere som kjenner bedriften din og løsningen din godt. Med lokal koordinering av all service og support, er du sikret god servicetilgjengelighet og rask hjelp. Stort eget lager av reservedeler og toner på vårt lager, reduserer sårbarhet og risiko for kritiske driftsstans.

Vi utfører service på det meste av kontormaskiner som f.eks: Multifunksjonsmaskiner, kopi, printere, makulering, frankering, Kaffe og vann maskiner + mye mer. I vår serviceavdeling får du snakke ansikt til ansikt med oss. Målet vårt er enkelt: Ingen skal slå oss på verken tid eller servicekvalitet.

 

Kraftfulle administrasjons og analyseverktøy

Spar tid og øk effektiviteten med automatisk tonerbestilling, telleverksavlesning og online servicekontroll. Optimaliseringstjenester fra en omfattende tjenestemeny. Vi kartlegger mulige forbedringsområder i utskrifts- og dokumentbehandlingen, og gjennomfører analyser for å avdekke besparelsesmuligheter.

 

dame kopimaskin

Serviceavtale

Ved tegning av en service og vedlikeholdsavtale dekkes all service, reparasjoner og inspeksjoner av maskinen. Avtalen omfatter også skifting av alle maskin og forbruksdeler, arbeidstid, reisetid og toner.. Ta kontakt for mer info.